خطر مرگ زودتر از موعد معمولی در صورت مصرف روزانه فرآورده های گوشتی مثل سوسیس 20 درصد زیاد می شه.
محققان آمریکایی در تحقیقات گذشته خود اخطار دادن که مصرف زیاد گوشت قرمز خطر مرگ زودرس رو به اندازه قابل توجه ای زیاد می کنه.

این تحقیقات نشون دادن که مصرف 85 گرم گوشت قرمز در روز خطر مرگ زودرس رو در جریان این تحقیقات 13 درصد بالا برد. هم اینکه مشخص شد که خطر مرگ زودتر از موعد معمولی در صورت مصرف روزانه فرآورده های گوشتی مثل سوسیس 20 درصد زیاد می شه.

واسه انجام این تحقیق 110 هزار فرد بزرگسال انتخاب شده و در طول 20 سال عادتای غذایی و وضعیت سلامتی اونا بررسی شد. بررسیا نشون داد که جانشین کردن غذاهای دیگه به جای بخشی از گوشت قرمز مصرفی خطر مرگ رو کم می کنه. مثلا محققان به این نتیجه رسیدن که خوردن مغزها به جای گوشت گاو تونسته خطر مرگ زودرس رو به اندازه  19 درصد کم کنه و یا مصرف گوشت پرندگان یا غلات سبوس دار به جای گوشت قرمز می تونه خطر بروز مرگ زودرس رو به اندازه 14 درصد کم کنه. هم اینکه مصرف لبنیات کم چرب این خطر رو به اندازه 10 درصد و ماهی به اندازه 7 درصد کم می کنه.

اینم بگیم که گوشت قرمز کم چرب رو نباید از رژیم غذایی حذف کرد بلکه باید در مصرف اون میونه روی رو رعایت کرد.

سیمرغ

Leave a Reply