فیبر یکی از مواد مغذی به درد بخور واسه سم زدایی از بدنه. پوست بعضی میوه ھا، علاوه بر فیبر، شامل گروھی از آنتی اکسیدانھای ضد پیری و ویتامینھاه.

سیب: آنتی اکسیدانھای زیادی که در پوست سیب وجود دارن، مثل کوئرستین و پکتین، در مقایسه با سیب پوست کنده، اثر خیلی بیشتری در نابود کردن سلولھای سرطانی و حفظ حافظه دارن. هم اینکه، با دور انداختن پوست سیب، نصف فیبر اونم از کف میره.

این چند میوه رو اگه تونستید با پوست بخورین

موز: این میوه پر از پتاسیم، مقدار زیادی سروتونین هم داره که یه انتقال دھنده عصبی بوده و با اشتھا و خلق و خو در ارتباطه. ھمچنین موز پر از فیبر، ھم از نوع محلول و ھم از نوع نامحلوله. پوست موز، باعث می شه که احساس سیری کنین و مشکلات گوارشی ناچیز رو ھم بھبود می بخشه. می تونین پوست موز رو بکوبید و به شکل پوره در بیارین و به کیک یا شکلای جور واجور مواد غذایی اضافه کنین.

کیوی: وقتی که کیوی رو با پوست می خورید، تا ٣ برابر فیبر بیشتری نسبت به وقتی که پوست اونو می کنین، دریافت خواھید کرد. هم اینکه، ویتامین ث قابل توجھی هم در اختیار بدن قرار میگیره.

پرتقال: ویتامین ث موجود در پوست مرکبات خیلی بیشتر از مقدار ویتامین موجود در آب این میوه ھاست. ھمچنین پوست اونا پر از فیبر و ویتامینای آ و ب، مواد معدنی مثل کلسیم و سلنیومه. در کنار ھمه اینھا، فلاونوئیدھای تانجرتین و نوبیلتین موجود در پوست مرکبات، اثر ضدالتھاب و ضدسرطانی دارن.

پاپایا: گوشت و پوست این میوه گرمسیری، شامل مقادیر زیاد ویتامینھای آ، ب و ثه. ھمچنین، یه جور آنزیم به نام پروتئولیتیک، مثل پاپائین و کیموپاپائین، با اثر ضدویروسی و ضد قارچی و ضد باکتریه. به ھمین دلیل، از پوست پاپایا در تھیه اجناس زیبایی، ماسکھای زیبایی و آبرسان به پوست، استفاده می شه

.

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

Leave a Reply